A la Fira d’Artesania i Regal de Canet de Mar

Aquest cap de setmana tornem a sortir al carrer per seguir ajudant l’Àlex. Aquest dissabte i diumenge 26 i 27 de juliol estarem a la Fira d’Artesania i Regal de Canet de Mar (a uns 40 km de Barcelona), una trobada d’artesans i entitats que es fa coincidir amb la Festa del Tomàquet (les jornades gastronòmiques que apleguen restaurants de la vila i de la comarca amb una variada oferta de menús i plats especials amb el tomàquet conreat al Maresme).

Tomàquet del Maresme 2014

La Fira d’Artesania i Regal pròpiament dita es farà el dissabte i diumenge, de 18h a les 23h a la Plaça Universitat. La nostra participació és gràcies a la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar a qui agraïm la seva disposició i ajuda per poder presentar la nostra iniciativa als ciutadans i turistes d’aquesta bonica població del Maresme.

Si aquest cap de setmana veniu a degustar el tomàquet del Maresme, no us oblideu de passar-nos a saludar i emportar-vos alguns dels articles solidaris personalitzats de la nostra associació. En aquest enllaç trobareu més informació de la Fira del Tomàquet de Canet de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *