A la Fira d’Artesania i Regal de Canet de Mar

Aquest cap de setmana tornem a sortir al carrer per seguir ajudant l’Àlex. Aquest dissabte i diumenge 26 i 27 de juliol estarem a la Fira d’Artesania i Regal de Canet de Mar (a uns 40 km de Barcelona), una trobada d’artesans i entitats que es fa coincidir amb la Festa del Tomàquet (les jornades gastronòmiques que apleguen restaurants de la vila i de la comarca amb una variada oferta de menús i plats especials amb el tomàquet conreat al Maresme).

Tomàquet del Maresme 2014

La Fira d’Artesania i Regal pròpiament dita es farà el dissabte i diumenge, de 18h a les 23h a la Plaça Universitat. La nostra participació és gràcies a la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar a qui agraïm la seva disposició i ajuda per poder presentar la nostra iniciativa als ciutadans i turistes d’aquesta bonica població del Maresme.

Si aquest cap de setmana veniu a degustar el tomàquet del Maresme, no us oblideu de passar-nos a saludar i emportar-vos alguns dels articles solidaris personalitzats de la nostra associació. En aquest enllaç trobareu més informació de la Fira del Tomàquet de Canet de Mar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *