Al Peces Puces, el mercat d’artesania d’Igualada

Peces Puces Igualada

Aquest dissabte 31 de maig estarem en la tercera edició del Mercat Artesanal Peces Puces, una trobada que se celebra a Igualada (Barcelona) i que reuneix a una selecta selecció d’artesans, artistes i activitats per a tota la família. En aquest espai es podran trobar desenes d’artesans, que oferiran als assistents les seves millors creacions i obres. A més, l’oferta es complementa amb música en directe, tallers i activitats pels més petits.

En aquesta edició l’Associació Nash Alex Sasha tindrem el nostre propi espai conjuntament amb altres entitats, en el qual donarem a conèixer la nostra iniciativa, oferirem els nostres articles solidaris personalitzats i buscarem més complicitats entre tots els assistents. Acompanya’ns en aquesta nova iniciativa i t’explicarem les últimes novetats de la nostra iniciativa i els progressos de l’Àlex.

El Mercat Artesanal Peces Puces, se celebrarà durant tot el dissabte, d’11 a 22h., al pati del Museu de la Pell d’Igualada. El Mercat Artesanal Peces Puces està organitzat per La Bastida, qui ja van col·laborar a la nostra primera festa per a l’Àlex.

Ens veiem dissabte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *