Canet de Mar, nous amics i molta solidaritat

Aquest cap de setmana passat, dissabte i diumenge 26 i 27 de juliol, ha estat molt intens per a nosaltres, vam estar a la Fira d’Artesania i Regal de Canet de Mar (a uns 40 Km de Barcelona) que es fa coincidir amb la Festa del Tomàquet (les jornades gastronòmiques que apleguen restaurants de la vila i de la comarca amb una variada oferta de menús i plats especials amb el tomàquet conreat al Maresme).

Canet de Mar, Marga & Carmen

Gràcies a la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar vam poder muntar la nostra parada a la Plaça Universitat d’aquesta bonica població del Maresme.

No ha estat la nostra primera sortida fora d’Igualada però si la sortida més llunyana, permetent-nos donar a conèixer la iniciativa i la nostra associació, la qual cosa ens alegra moltíssim, estant molt contents de l’acolliment que vam tenir, del tracte de la seva gent i dels turistes.

Canet de Mar, parada

Han estat molts quilòmetres, moltes hores dedicades, molta calor i també cansament, però ha valgut la pena per tot el recaptat i per la difusió que hem realitzat.

Gràcies a tot el que vam recaptar podem seguir ajudant a l’Àlex… i el que és més important, hem donat a conèixer la nostra iniciativa a moltes més persones; i esperem que això ens ajudi en el futur.

Com sempre, moltes gràcies a totes aquelles persones que amb la seva col·laboració ho estan fent possible!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *