Cap a Tàrrega: FiraTàrrega – Teatre al Carrer

Aquesta setmana no parem, toca carretera, ens en anem a Tàrrega (Lleida) a la 34a edició de la Fira de Teatre de Tàrrega de l’11 al 14 de setembre.

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

Fira Tàrrega 2014

Nosaltres hi serem com a entitat al Mercat d’Artesans i Paradistes, activitat complementària de FiraTàrrega, ubicat al carrer de la Plana (davant de les Piscines Municipals), ens podeu trobar a l’entrada al costat de la caseta d’informació, el divendres i dissabte d’11h del matí a la 1h de la matinada, amb la nostra parada i els articles personalitzats de l’associació per seguir ajudant a l’Àlex.

Fira Tàrrega 2014

La nostra participació ha estat possible gràcies a Fira Tàrrega, a qui agraïm la seva disposició i ajuda per poder presentar la nostra iniciativa als ciutadans i milers de visitants que participen en aquesta gran festa cultural.

En aquest enllaç trobareu més informació al web www.firatarrega.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *