Cap a Tàrrega: FiraTàrrega – Teatre al Carrer

Aquesta setmana no parem, toca carretera, ens en anem a Tàrrega (Lleida) a la 34a edició de la Fira de Teatre de Tàrrega de l’11 al 14 de setembre.

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

Fira Tàrrega 2014

Nosaltres hi serem com a entitat al Mercat d’Artesans i Paradistes, activitat complementària de FiraTàrrega, ubicat al carrer de la Plana (davant de les Piscines Municipals), ens podeu trobar a l’entrada al costat de la caseta d’informació, el divendres i dissabte d’11h del matí a la 1h de la matinada, amb la nostra parada i els articles personalitzats de l’associació per seguir ajudant a l’Àlex.

Fira Tàrrega 2014

La nostra participació ha estat possible gràcies a Fira Tàrrega, a qui agraïm la seva disposició i ajuda per poder presentar la nostra iniciativa als ciutadans i milers de visitants que participen en aquesta gran festa cultural.

En aquest enllaç trobareu més informació al web www.firatarrega.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *