Desembre: mes màgic i solidari

El passat mes de desembre va ser molt intens per a nosaltres, moltes hores dedicades, molt fred i moltes ganes de sortir al carrer per seguir ajudant a l’Àlex i recaptar més fons perquè pugui continuar amb els tractaments que rep per mitigar el seu Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), aconseguint nous suports, fent nous amics i molt contents per la difusió realitzada de la nostra iniciativa.

Desembre 2014 Nash Alex Sasha 4

Els caps de setmana del 6 i 7 de desembre, 13 i 14 de desembre i 20 i 21 de desembre vam estar en la 37a edició de la Fira de Nadal que va tenir lloc en la nostra Igualada (Barcelona), un espai tradicional en el casc antic de la ciutat, on desenes de parades venen els seus productes relacionats amb les festes i tradicions nadalenques. Hem d’agrair a Fira d’Igualada i la Comissió de Festes del Barri de la Font-Vella organitzadors d’aquesta fira nadalenca que ens permetessin muntar la nostra parada.

I vam seguir el cap de setmana 27 i 28 de desembre que es va disputar en el camp de futbol del Sant Maure de Santa Margarida de Montbui, una població a tocar d’Igualada, la Competició d’Agility puntuable per al Campionat d’Espanya 2015 de la RSCE, organitzada pel montbuienc Club de Agility Rivalcan. Va ser magnífic veure als esportistes i els seus gossos de competició jugant, divertint-se i competint en els circuits fent agility.

Desembre 2014 Nash Alex Sasha 3

La competició va estar plena d’humor i diversió, amb dues proves especials i genuïnes d’aquesta prova, el “Jumping Caganer”, que va dedicar una part de la recaptació obtinguda 112€ a col·laborar amb la nostra associació per ajudar l’Àlex a continuar amb els seus tractaments, i el “Agility Pandereta”. Ens sentim molt afortunats que els seus responsables hagin confiat en l’associació i en la iniciativa, i també molt agraïts per permetre’ns muntar la nostra parada els dos dies de la competició.

Desembre 2014 Nash Alex Sasha 1

En aquest enllaç trobareu més informació
https://clubdeagilityrivalcan.wordpress.com/prueba-pandereta/ (en castellà).

Tot i el fred, vam estar molt bé acompanyats, sou energia per seguir endavant, moltes gràcies a totes aquelles persones que amb la seva col·laboració ho estan fent possible!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *