Dissabte d’intercanvis a Igualada, és la tercera edició del Troc

Cartell TROC

Aquest dissabte en la nostra Igualada se celebra la tercera edició del Troc, el Mercat d’Intercanvi d’Igualada, un espai per intercanviar, compartir, vendre i reutilitzar tot tipus d’articles que tenim per casa i que ja no els donem cap utilitat. El Troc és un mercat obert a tota la ciutadania, que se celebra aquest dissabte 21 de juny, i en el qual també participarem per seguir promocionant la nostra iniciativa, continuar buscant suports i recaptant fons per ajudar l’Àlex.

El Troc se celebra durant tot el dia al pati del Museu de la Pell d’Igualada, de 10 a 20 hores, i comptarà amb la presència de famílies i entitats sense ànim de lucre. Allí ens podreu trobar amb la nostra parada i els nostres articles solidaris personalitzats.

Foto TROC

El seu objectiu és donar una nova vida als objectes i productes que anem adquirint al llarg del temps, fomentant les 3R: reduir, reciclar, reutilitzar. Es poden intercanviar, regalar, vendre o comprar, llibres, discs, pel·lícules, roba i complements, jocs i joguines, instruments musicals, petits electrodomèstics, eines, objectes de la llar, bijuteria, material informàtic, plantes, material per a nadons, etcètera

La jornada, de marcat caire familiar i popular, comptarà també amb activitats com l’actuació dels igualadins JoKB a les 12h., que ja van estar a la nostra segona festa solidaria, un taller de manualitats amb material reciclat amb la Fundació Àuria entre les 11 i les 13:30h. i un taller de plàstica entre les 17 i les 20h. El Troc també comptarà amb servei de bar.

Més informació al web de l’Ajuntament d’Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *