Ens anem a Capellades al Mercat Figueter

Aquest diumenge 1 de març, el segon de Quaresma, estarem al Mercat Figueter que se celebra a Capellades (Barcelona), una població a tocar d’Igualada, a la comarca de l’Anoia. Ens podeu trobar durant tot el diumenge de 10 a 20 hores, amb la nostra parada plena dels nostres articles personalitzats de l’associació (samarretes, dessuadores, Buffs, polseres….. i el CD recopilatori de cançons en el que hem inclòs una versió molt especial del “Boig per tu” de Sau cantada per l’Àlex, i altres cançons de Beth, Pep Sala, Jofre Bardagí, Vuit o Andreu Rifé entre altres artistes que han col∙laborat), la diferència integra que s’obtingui de tots aquests articles anirà destinada a poder continuar els tractaments que rep l’Àlex, per mitigar el seu Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) en benefici d’una millor qualitat de vida i del seu creixement personal, i així, pugui optar a tenir un futur millor.

Mercat Figueter Capellades 3

El Mercat Figueter és una tradicional fira­mercat amb més de 6 segles d’història, temps en què era una diada de compravenda de diferents productes com els fruits secs, la pesca salada, el bestià, etc., entre tots ells destacaven les populars figues que s’havien assecat i ensucrat prèviament a cada casa. Actualment constitueix una jornada comercial, lúdica i festiva que es fa pels carrers i places del centre de la vila, amb una destacada importància local i una considerable projecció també comarcal, combinant la mostra de Capellades Comerç amb les propostes de les entitats, els paradistes i un munt d’actes diversos.

Mercat Figueter Capellades 1

Mercat Figueter Capellades 2

La nostra participació com a entitat ha estat possible gràcies a l’Ajuntament de Capellades a qui agraïm la seva disposició i ajuda per poder seguir donant a conèixer la nostra iniciativa.

Més informació en el web de l’Ajuntament de Capellades.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *