L’Associació Nash Alex Sasha, a la Fira de Nadal d’Igualada

Fira de NadalAquest mes de desembre n’hem preparat una de grossa per seguir ajudant l’Àlex i poder recaptar més fons per mitigar el seu Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), en benefici d’una millor qualitat de vida i del seu creixement personal, i així, pugui seguir tenint una vida feliç i plena. Aquests propers caps de setmana de desembre ens trobareu a la Fira de Nadal d’Igualada, un espai tradicional al centre de la ciutat, on desenes de parades venen els seus articles nadalencs.

A la Fira de Nadal d’Igualada ens podreu trobar amb una parada plena de productes de marxandatge per ajudar l’Àlex i promocionar la nostra causa. En aquesta fira trobareu samarretes, motxilles de polièster, polseres, gots reutilitzables, xapes i números de loteria de la Rifa de Nadal, tot personalitzat. Els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a continuar els tractaments que rep l’Àlex.

La Fira de Nadal d’Igualada se celebra al centre de la ciutat (plaça Pius XII, carrer de Santa Maria, plaça del Bruc i plaça de l’Ajuntament) els caps de setmana del 7 i 8 de desembre, 14 i 15 de desembre i 21 i 22 de desembre, des de les 10h del matí i fins a 2/4 de 9 del vespre.

La nostra parada ha estat possible gràcies als col·laboradors solidaris que ens ajuden desinteressadament: la floristeria NUS d’Igualada, que ens crearà un espai nadalenc i tradicional; a Decotext Llar d’Igualada, que vesteixen la taula amb estovalles negres; a Tallers Clapera, que han fet l’estenedor per penjar els cartells i alguns guarniments nadalencs, i sobretot a la Comissió de Festes Barri de la Font-Vella d’Igualada i a Fira d’Igualada, organitzadors d’aquesta fira nadalenca i que han acceptat la nostra participació. Des d’aquí volem donar-los les gràcies a tots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *