Tornem a Canet de Mar: Fira d’Artesania + Canet Rock 2015

Aquest dissabte i diumenge 4 i 5 de juliol estarem a la Fira d’Artesania i Regal de Canet de Mar (a uns 40 km de Barcelona), on es pot trobar tot tipus de productes artesanals, alimentació i altres articles de regal com bijuteria, roba, decoració, joieria en plata, cuir, pintures, entre altres.

Fira Artesania Canet de Mar

Ens podeu trobar durant tot el dissabte i diumenge de 10h a 21h, just al costat de l’Hostalet de Canet a la Riera Sant Domènec núm. 5, a la mateixa vorera però per sota de l’Hostalet, direcció a la platja, amb la nostra parada plena dels nostres articles personalitzats de l’associació (samarretes, Buffs, polseres ….. i el CD recopilatori de cançons en el qual hem inclòs una versió molt especial del “Boig per tu” de Sau cantada per l’Àlex, i altres cançons de Beth, Pep Sala, Jofre Bardagí, Vuit o Andreu Rifé entre altres artistes que han col∙laborat), la diferència integra que s’obtingui de tots aquests articles anirà destinada a poder continuar els tractaments que rep l’Àlex, per mitigar el seu Trastorn d’Espectre Autista (TEA) en benefici d’una millor qualitat de vida i del seu creixement personal, i així, pugui optar a tenir un futur millor.

El dissabte 4 de juliol coincideix amb la celebració del Canet Rock 2015, un gran concert a l’aire lliure que viurà la sisena entrega, un festival ple de música, tota una llegenda gràcies a les quatre primeres edicions (1975-­1978), que aquest any celebra 40 anys de la primera edició i que sempre ha tingut lloc a Canet de Mar, tot plegat converteix la Fira d’Artesania i Regal d’aquest cap de setmana en una gran festa amb actuacions i espectacles al carrer, en la qual comerços, botigues, bars, restaurants, etc. surten al carrer al llarg de la Riera Sant Domènec i continuen al llarg de la Riera Gavarra acompanyant als assistents fins al Pla d’en Sala, lloc en el qual està ubicat el recinte on se celebra el festival.

Canet Rock 2015

La Fira d’Artesania i Regal es fa des de l’estiu de 2004 a la Riera Sant Domènec, el primer cap de setmana de cada mes, durant molt temps es va fer només el dissabte, però l’èxit d’expositors i visitants va motivar que s’allargués a tot el cap de setmana, continuant en l’actualitat.

La nostra participació com a entitat ha estat gràcies a l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Canet de Mar organitzadors d’aquesta fira, a qui agraïm la seva disposició i ajuda per poder seguir donant a conèixer la nostra iniciativa als ciutadans, visitants i turistes d’aquesta bonica població del Maresme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *