Dissabte d’intercanvis a Igualada, és la tercera edició del Troc

Cartell TROC

Aquest dissabte en la nostra Igualada se celebra la tercera edició del Troc, el Mercat d’Intercanvi d’Igualada, un espai per intercanviar, compartir, vendre i reutilitzar tot tipus d’articles que tenim per casa i que ja no els donem cap utilitat. El Troc és un mercat obert a tota la ciutadania, que se celebra aquest dissabte 21 de juny, i en el qual també participarem per seguir promocionant la nostra iniciativa, continuar buscant suports i recaptant fons per ajudar l’Àlex.

El Troc se celebra durant tot el dia al pati del Museu de la Pell d’Igualada, de 10 a 20 hores, i comptarà amb la presència de famílies i entitats sense ànim de lucre. Allí ens podreu trobar amb la nostra parada i els nostres articles solidaris personalitzats.

Foto TROC

El seu objectiu és donar una nova vida als objectes i productes que anem adquirint al llarg del temps, fomentant les 3R: reduir, reciclar, reutilitzar. Es poden intercanviar, regalar, vendre o comprar, llibres, discs, pel·lícules, roba i complements, jocs i joguines, instruments musicals, petits electrodomèstics, eines, objectes de la llar, bijuteria, material informàtic, plantes, material per a nadons, etcètera

La jornada, de marcat caire familiar i popular, comptarà també amb activitats com l’actuació dels igualadins JoKB a les 12h., que ja van estar a la nostra segona festa solidaria, un taller de manualitats amb material reciclat amb la Fundació Àuria entre les 11 i les 13:30h. i un taller de plàstica entre les 17 i les 20h. El Troc també comptarà amb servei de bar.

Més informació al web de l’Ajuntament d’Igualada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *