Moltes gràcies Capellades

Mercat Figueter Capellades

El passat diumenge 16 de març vam estar al Mercat Figueter de Capellades per donar a conèixer la nostra iniciativa i seguir recollint fons per ajudar l’Àlex. L’experiència va ser tot un èxit i va ser possible gràcies a la Gràcia Bartroli, que ens va cedir un espai davant de la seva botiga, “El racó de la Gràcia“, on hi podeu trobar regals i complements.

Durant la jornada, que es va celebrar en un dia fantàstic, vam donar a conèixer la iniciativa a totes les persones que van visitar la nostra parada, mostrant els articles solidaris personalitzats de l’Associació Nash Alex Sasha, el que ens va permetre continuar recollint més fons. Per nosaltres va ser tot un orgull poder arribar a tanta gent i difondre la nostra iniciativa.

El Mercat Figueter de Capellades és la principal fira anual d’aquesta població anoienca, molt a prop d’Igualada. Aquesta fira té els seus inicis segles enrere, quan, el segon diumenge de quaresma, se celebrava una fira en la qual s’hi venien diferents productes característics d’aquesta festa religiosa, com la pesca salada, el bacallà i els fruits secs. Entre tots ells destacaven les populars figues, que s’havien assecat i ensucrat prèviament a cada casa. Ara el Mercat Figueter és una mostra cultural i econòmica de Capellades i una festa plena d’activitats culturals i lúdiques dirigides al gran públic.

Per tot això, moltes gràcies Capellades!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *