Octubre dolç + Retorn al passat

Aquest mes d’octubre passat hem estat en dos esdeveniments diferents per donar a conèixer la nostra iniciativa i recaptar fons per seguir ajudant a l’Àlex.

El dissabte i diumenge 11 i 12 d’octubre vam estar en la 26a edició de La Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra que va tenir lloc a la vila d’Agramunt (Lleida), punt de trobada i de referència amb el món del dolç amb especial rellevància amb el Torró i la Xocolata com a referent gastronòmics d’Agramunt. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Agramunt va ser possible la nostra participació i vam poder muntar la nostra parada.

Fira Agramunt

Vam visitar la fàbrica de Xocolata Jolonch empresa tricentenària, sent la marca més antiga d’Europa i la segona del món, tota una experiència veure màquines antigues que continuen en ple ús fent xocolata.

Fira Agramunt

I el diumenge 26 d’octubre vam estar en la 2a edició de la Fira Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona), hem d’agrair a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada que ens permetessin muntar la nostra parada.

La festa va ser els dies 25 i 26, i ret homenatge al tèxtil i a la vida a la llera del riu Cardener de principis del segle XX, un retrocés de 100 anys en el temps al passat industrial, agrícola, cultural i social del poble, en el qual es podien visitar les fàbriques del costat del riu, gaudir de quadres teatralitzats que podien sorprendre’t en qualsevol racó de la Fira, degustar els menjars típics de l’època i moltes més activitats.

Fira Embarrats

Viatjar per ajudar l’Àlex, a més d’aconseguir suports per a la nostra causa, ens permet viure la cultura de cada lloc, fer nous amics i conèixer el nostre petit i a la vegada gran país. Estem fent molts quilòmetres però val la pena per tot el recaptat i per la difusió que realitzem.

Fira Embarrats

Gràcies a tots per fer-ho possible!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *