Participem en una competició d’Agility!

El proper cap de setmana 27 i 28 de desembre se celebra a Santa Margarida de Montbui, una població a tocar d’Igualada, la Competició d’Agility i Prova Pandereta organitzat pel Club de Agility Rivalcan en la que podrem veure gossos de competició jugant i competint en circuits específics. Estem molt contents perquè els seus responsables ens han invitat a formar part de l’edició d’aquest any i perquè donaran una part de la recaptació per a seguir ajudant a l’Àlex.

Club de Agility Rivalcan

La competició es farà el proper cap de setmana en el camp de futbol del Sant Maure (Avinguda de l’Esport, s/n) i constarà de varies proves d’agilitat i habilitat. Aquesta serà una competició plena d’humor, diversió i que no us podeu perdre! La prova és puntuable pel Campionat d’Espanya 2015 de la RSCE, per tant s’hi veuran competidors d’alt nivell que mostraran tot el seu potencial i nivell.

Àlex + gossos

Les proves es faran durant tot el dissabte i diumenge, de les 11h fins a les 19h el dissabte i de les 9h fins a les 17h el diumenge. El dissabte a la tarda es farà un Jumping especial per a col·laborar amb la nostra associació. A més muntarem la nostra carpa amb tot de idees i detalls de la nostra associació.

És impossible resumir en aquestes línies tot el nostre agraïment per aquest gest. Estem encantats de participar-hi i agraïm el suport que ens donen des del Club de Agility Rivalcan. Per a nosaltres és tot un orgull ser mereixedors de la vostra col·laboració, que ajudarà a poder continuar amb els tractaments que rep l’Àlex pel seu Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

A més aquesta serà una nova experiència per l’Àlex i estem convençuts que s’ho passarà molt, i molt bé! Més informació al web del Club de Agility Rivalcan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *